Op het park

Restaurant 

Restaurant Friends 'n Bites is gelegen op t park en heeft een buitenterras. Gezellig en lekker.

Fietspont

Direct ten noorden van het park vind u de fietspont naar Biddinghuizen voor een mooi toch over en langs het Veluwemeer. Voor de vaartijden zie de website van Veluwerandveer.

Het zwembad

Als het lekker weer is, is het buitenzwembad een prima plek om je te vermaken. Koel lekker af in het frisse water, of neem plaats op de strandstoelen om van de zon te genieten! Het zwembad is normaal gesproken open vanaf 1 mei tot 1 oktober.

Snackbar Taste & More

Zit naast net restaurant. Openingstijden worden aangegeven op de deur van de snackbar.

Kidsclub Beau & Bloem

Voor kids vanaf 4 jaar is er vermaak. Meer info hierover op de site van Europarcs Veluwemeer.

Kleine supermarkt 

Naast het restaurant is er een kleine supermarkt waar u onder andere lekkere warme broodjes kunt krijgen. 

Yalp - speelveld

De Yalp Toro is een kleurrijk sportveld, waarbij de traditionele doeltjes zijn vervangen door interactieve panelen. De goals met LED-verlichting en sensoren reageren als het doel geraakt wordt.

Jachthaven

Het park heeft een eigen jachthaven. Een sloep huren kunt u bij Happy Boats bij de receptie van het park.

Windsurfen

Met een eigen board of gehuurd kunt u hier fantastisch windsurfen. Het Veluwemeer is over een breedte van circa 2 km slechts 05-0,8 meter diep. Ideaal om te leren surfen. Indien nodig kun je ook les nemen natuurlijk.

In de omgeving

Walibi

Pretpark Walibi ligt op 6 km fietsen van het Resort. Onderweg met de fietspont (direct ten noorden van het resort) maakt de reis er naar toe extra leuk (let wel op de openingstijden van het pontje).

Fietsroute

Het is heerlijk rustig fietsen in het beschermde natuurpark De Veluwe. Met een oppervlakte van meer dan 91.200 hectare zal het je niet verbazen dat dit het grootste laaglandterrein van Europa is. Het uitzicht over de heide is prachtig. Onderweg langs het fraaie Elburg en Vierhouten

Hanzestad Elburg

Op 10 km van het park ligt het fraaie Hanze-vestings-stadje Elburg. Binnen de vesting van 250 bij 350 meter vind u veel leuke winkels, horeca en vooral oude monumenten, grachten en panden.

De Veluwe 

Ontdek de Veluwe, het op één na grootste natuurgebied van Nederland. Met bos, heide, zandvlakten spectaculaire uitzichten en dé plek om wild te zien.

Bezoekcentrum Nunspeet

Nunspeet is het Hart van de Veluwe. Tezamen met de kernen Elspeet, Hulshorst en Vierhouten de ideale uitvalsbasis om te fietsen, wandelen en te recreëren op of aan het Veluwemeer. De gemeente kent daarnaast veel stille plaatsen om wild te spotten, bijvoorbeeld tijdens een van de te boeken wildspeurtochten.

Noord-Veluws Museum

Het Noord-Veluws Museum is een museum in Nunspeet. In de permanente tentoonstelling van dit museum wordt met name aandacht geschonken aan de kunstschilders die in de periode 1870 tot 1950 de Veluwe bezochten om er, veelal des zomers en in de openlucht, te schilderen.